Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ-ΑΓΡΙΕΣ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ.ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΡΙΕΣ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟ.

ΑΝΑΒΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΦΩΤΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ..ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ.

ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ.ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....!!!


ΟΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ.ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ...!!!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ!

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 15-03-2019

Την ειλημμένη απόφασή του να δημιουργήσει "Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ" ανακοίνωσε από την Ξάνθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης (15-3-2019) αφήνοντας άφωνους όλους τους Έλληνες! Υπογράμμισε μάλιστα ότι θα συνεχίσει την πολιτική του πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, γυρνώντας έτσι σε εποχές Σαδίκ και Φαϊκογλου τη χώρα, κάνοντας την Άγκυρα να τρίβει τα χέρια της... Καθώς το "Μουσουλμανικό Συμβούλιο" που θα γίνει θεσμικό όργανο, θα μεταφέρει τις εντολές του Τούρκου "σουλτάνου" κατευθείαν μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου! 
Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού αντιθέτως, θα προβεί άμεσα στο κλείσιμο του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής, στην πανελλήνια απαγόρευση μετάδοσης τουρκικών σήριαλ και στην απελευθέρωση της Θρησκευτικής Μειονότητας της Θράκης από τον τουρκικό εναγκαλισμό και εκφοβισμό, δίνοντας βαρύτητα στους Πομάκους, τους πανάρχαιους συμπολεμιστές τους Μεγάλου Αλεξάνδρου!

ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ.