Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Νέα επιχείρηση από την κυβέρνηση για μόνιμη εγκατάσταση χιλιάδων αλλοδαπών: Μισθώνουν διαμερίσματα σε «ανήλικους»

 Διαμερίσματα για ασυνόδευτους (sic) «ανήλικους» των 16 ετών και άνω θα νοικιάσει το υπουργείο «Μετανάστευσης και Ασύλου», σύμφωνα με όσα ανάρτησε στη «Διαύγεια».

Στο κείμενο που είναι γραμμένο με πολύ μεράκι, αναφέρονται νέοι όροι όπως «εποπτευόμενα διαμερίσματα», «μονάδες ημιαυτόνομης διαβίωσης», «Φροντιστές» και άλλα συναφή.

Ουσιαστικά το υπουργείο σκοπεύει να χρηματοδοτήσει και με λεφτά του Δημοσίου το κόστος ενοικίασης και άλλων υπηρεσιών χιλιάδων διαμερισμάτων στα οποία θα μένουν «ανήλικοι» αλλοδαποί των 16 και άνω (όλοι ανήλικοι δηλώνουν ούτως ή άλλως όταν μπαίνουν από τον Έβρο) μαζί με το κόστος πληρωμής τους προκειμένου αυτοί να «ενσωματωθούν» στις τοπικές κοινωνίες.

Πρόκειται δηλαδή για μια μεγάλη νέα προσπάθεια μόνιμης και αμετάκλητης εγκατάστασης δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών στην Ελλάδα υπό το κάλυμμα των «ασυνόδευτων» αλλοδαπών.

Pandora Papers … ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δούλας “ΨΗΦΙΣΑΝ ΛΕΥΚΟ” ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ. ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ

 



 



 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΜΑ ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ; ΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ;;; ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞ ΑΡΧΗΣ !!! ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΟΓΕΝΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ. ΑΝ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΠΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ.