Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΜΜΕ


ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ

Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ,Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ , Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΠΩΣ Η ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΝΤΥΠΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Εξοντωτικές αυξήσεις σε ρεύμα και τρόφιμα: Τεράστιο το κύμα της λαϊκής δυσαρέσκειας

 


Τεράστιο το κύμα δυσαρέσκειας  των πολιτών από τις αδιανόητες αυξήσεις σε ενέργεια και βασικά είδη διατροφής, με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι τους τελευταίους μήνες. 

Mε ανάρτηση του στο Facebook  αναγνώστης του Pronwes.gr σχολιάζει γλαφυρά το γεγονός ότι καλείται να πληρώσει 300 ευρώ στην ΔΕΗ, με κατανάλωση ρεύματος μόνο 80 ευρώ ! 

ΦΡΟΥΔΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ’’ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ (Vid)

 


ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΘ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΙΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Απόλυτη τρέλα: Το Δημόσιο κηρύσσει «δασικό» το λιμάνι που κατασκευάσε το κράτος και ρίχνει πρόστιμο στο… Δημόσιο!

 ΑΛΦΕΙΟΣ : ” Όσοι νομίζουν ότι θα αλλάξουν το Δημόσιο είναι σαν να παλεύουν με τους ανεμόμυλους του Δον Κιχώτη. ” ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ …

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ !!! 

…………………………………………….

Οι φωστήρες του Δημοσίου τα κατάφεραν ξανά. Θύμα αυτή τη φορά τα Κύθηρα. Πρώτα ανακάλυψαν 30 χρόνια μετά την κατασκευή του λιμανιού από το τότε Δημόσιο, ότι αυτό είναι αυθαίρετο. Παράλληλα, το Δασαρχείο, δηλαδή πάλι το Δημόσιο, το κήρυξε «δασικό» μαζί με αρκετή …θάλασσα. 

Ούτε Τα Προσχήματα. ΔΕΗ: Σε Εταιρεία Συμφερόντων Της Οικογένειας Μητσοτάκη Το 10% Της ΔΕΗ

 

ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ netakias.com