Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Τώρα τους φταίνε οι άνεργοι: Καταργείται ο ΟΑΕΔ και γίνεται Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης – Κόβουν παροχές ακόμη και την δωρεάν καρτα για τα ΜΜΜ






 Σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας ακόμη και την ονομασία του ΟΑΕΔ περιλαμβάνει νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που τίθεται σήμερα σε δημόσια διαβούλευση, με στόχο να ψηφιστεί τον Απρίλιο.

Ηλεία: «Γολγοθάς» 15 ετών και οι νεκροί ψάχνουν δικαίωση!





 Βαθειά πληγή ναι, παλιά όχι. Παραφράζοντας τον στίχο του τραγουδιού, η εφημερίδα «Πελοπόννησος» ρίχνει φως στον απίστευτο Γολγοθά των 15 χρόνων, που βιώνουν οι πυρόπληκτοι πολίτες του νομού Ηλείας, των οποίων οι ζωές έγιναν στάχτες το μαύρο καλοκαίρι του 2007. Το αρχικό ισχυρό σοκ από την είδηση για τις δεκάδες ζωές που χάθηκαν στις φλόγες, διαδέχθηκε ο φόβος και η αγωνία για το αύριο, που, όπως φαίνεται, ακόμα και σήμερα αυτό το αύριο δεν ήρθε ποτέ.

REUTERS. Αποκλειστικό: Ο ΠΟΥ Λέει Ότι Συμβούλεψε Την Ουκρανία Να Καταστρέψει Τα Παθογόνα Στα Εργαστήρια Υγείας Για Να Αποτρέψει Την Εξάπλωση Της Νόσου

 



ΑΛΦΕΙΟΣ : ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ … ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ … Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΥΡΙΑ NULAND ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ … ΕΝΟΡΚΩΣ !!!