Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

“Χορτάριασε” το έργο της παράκαμψης Αγ. Ιωάννη Πύργου; – Βουβάθηκαν Περιφέρεια και Δήμος Πύργου

 


Το ταλαιπωρημένο έργο «Κατασκευή οδού Λαστέικα-Παράκαμψη Αγίου Ιωάννη-Κατάκολο» προϋπολογισμού 11.904.000 ευρώ, μήκους 3.305 μέτρων, που πάνω από μία δεκαετία ήταν να ξεκινήσει και συνεχώς αναβαλλόταν η κατασκευή του, ξεκίνησε πριν λίγες βδομάδες να κατασκευάζεται.

Ο φόβος ότι θα λείψουν έλαια από το ράφι σηκώνει το ελαιόλαδο, πλώρη για 4 ευρώ




 Πλήρης επιβεβαίωση για όσα έγραψε ο ΑγροΤύπος την περασμένη εβδομάδα, συνιστούν δυο νέες πράξεις στην Λακωνία.

Ο φόβος για τυχόν ελλείψεις ελαίων στο ράφι, λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία, πυροδοτεί ένα... ράλι στις τιμές όλων των ελαίων. Όπως έγραψε ο ΑγροΤύπος, έχει ήδη εκτοξευθεί η τιμή στο ηλιέλαιο, ακολουθεί το πυρηνέλαιο και τις τελευταίες ημέρες η αυξητική τάση περνάει και στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ευνοώντας όσους παραγωγούς, είχαν κρατήσει απόθεμα.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ Δημάρχου και Εργαζομένων. Άγρια πολεμικά “σφυροκοπήματα”

 

Συνεχίζεται ο “πόλεμος” μεταξύ του Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο και των Εργαζόμενων στο Δήμο Πύργου.

Σε νέα επιστολή (14/3/22) του Συλλόγου των Εργαζομένων στον Δήμο Πύργου που αποστέλλεται στον Δήμαρχο Πύργου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου και την ΠΟΕ-ΟΤΑ απαντούν τεκμηριωμένα σε κάθε μία παρατήρηση του ιδιώτη ελεγκτή κ. Κουτουβίδη και στα περί Διενέργειας Διαχειριστικών Ελέγχων.

Από τον συνεχή ανελέητο πόλεμο Δημάρχου και Εργαζομένων το μόνο που μπορεί να συμπεράνει κάποιος είναι ότι έτσι ο Δήμος ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ.