Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Τα έγγραφα του Υπουργείου Ανάπτυξης (Άδωνις Γεωργιάδης) έχουν ξεχάσει ακόμα και το «Βόρεια» - Σκέτο Μακεδονία πλέον!

 Συγκεκριμένα, σε έγγραφα του Υπουργείου Ανάπτυξης, επικεφαλής του οποίου είναι ο άλλοτε διαμαρτυρόμενος κατά των Πρεσπών Άδωνις Γεωργιάδης, αντί για τον κωδικό ΝΜΚ (North Macedonia) που θα έπρεπε να χρησιμοποιείται, γίνεται χρήση του MK, δηλαδή σκέτο «Μακεδονία».

Την ίδια στιγμή δηλαδή που η χώρα μας προβαίνει σε κινήσεις διαμαρτυρίας επειδή τα Σκόπια στο Euro χρησιμοποιούν το MK, ελληνικές υπηρεσίες το χρησιμοποιούν αυτοβούλως, παραβιάζοντας υπέρ των Σκοπίων τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακόμη και λίγες ημέρες πριν, στις 14 Ιουνίου, όταν δηλαδή είχε ήδη ξεσπάσει ο ντόρος για το Euro, σε έγγραφο του υπουργείου Ανάπτυξης γίνεται αναφορά σε ΜΚ, αντί του προβλεπόμενου NMK.

Η επαναλαμβανόμενη και απ’ ό,τι φαίνεται «διαχρονική» χρήση του συγκεκριμένου κωδικού αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να πρόκειται περί λάθους κι έτσι συμπεραίνει κανείς ότι είναι απλώς αποτέλεσμα της μανίας που έχει καταλάβει τα κυβερνητικά στελέχη να αποδείξουν ότι… το κράτος έχει συνέχεια.

ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΙΣΟΤΗΤΑΣ,ΑΦΘΟΝΙΑΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ....ΔΙΑΒΑΣΕ ....ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ε.ΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ???..ΑΝ ΟΧΙ Ε.ΣΥ ΠΟΙΟΣ???

ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ.....


Ε.ΣΥ ΠΥΡΓΟΥ
ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 68 - ΤΚ 27131 ΠΥΡΓΟΣ
ΤΗΛ.2621400384
esypyrgouilias@gmail.com

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 www.kosmotheasi.com