Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ !! ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΝΕΑ ΟΔΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΑΤΡΑ-ΠΥΡΓΟΣ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ DRONE Η ΤΡΟΧΑΙΑ !!

 


ΑΛΦΕΙΟΣ : ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΛΗΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΔΕΙΤΕ https://alfeiospotamos.gr/?p=8868

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΕΡΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ DRONE

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΤΗΣ ΗΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ … ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΝΑΕΡΙΩΣ !!!

…………………………………….

Πατρών – Πύργου: Η Τροχαία «πετάει» drones – Οι κλήσεις θα έρχονται από ψηλά

Το κόστος αναμένεται να φτάσει τα 4 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από ευρωπαϊκά προγράμματα που έχουν εγκριθεί

Εναέρια αστυνόμευση, ζωντανή μετάδοση τροχαίων ατυχημάτων και οδηγικών παραβάσεων στα κέντρα επιχειρήσεις αλλά και… κλήσεις από αέρος, θα μπορεί να μοιράζει η Τροχαία με τα δύο υπερσύγχρονα drones που θα προμηθευτεί.

Το ιπτάμενο σύστημα θα δοκιμαστεί πιλοτικά σε έναν από τους πιο αιματοβαμμένους δρόμους της Ευρώπης, τον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης με την προοπτική να χρησιμοποιηθεί και στους υπόλοιπους μεγάλους οδικούς άξονες.

Οδηγοί που μιλάνε στο κινητό, επιβάτες χωρίς ζώνη, επικίνδυνες προσπεράσεις είναι μερικές από τις παραβάσεις που θα μπορούν να καταγράψουν τα υπερσύγχρονα drones πετώντας στα 120 μέτρα. Η εμβέλειά τους θα αγγίζει τα 10 χλμ ώστε να μπορούν να καταγράφουν εικόνα από το μεγαλύτερο μέρος του ΒΟΑΚ, το μήκος του οποίου φτάνει τα 313 χιλιόμετρα.

Τα drones θα χειρίζονται αστυνομικοί της τροχαίας, οι οποίοι θα περάσουν το επόμενο διάστημα ειδική εκπαίδευση για να μπορέσουν να εξοικειωθούν με τα εξελιγμένα τεχνικά μοντέλα που θα φτάσουν στην Ελλάδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα επιχειρήσεων σε διαφορετικά σημεία του οδικού άξονα για τον χειρισμό και την υποδοχή της εικόνας των drones. Το κόστος αναμένεται να φτάσει τα 4 εκατ. ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από ευρωπαϊκά προγράμματα που έχουν εγκριθεί.  
Σειρά μετά την Κρήτη αναμένεται να πάρει το οδικό δίκτυο μεταξύ Πάτρας και Πύργου, πρόκειται άλλωστε για τους δρόμους που καταγράφονται τα περισσότερα τροχαία δυστυχήματα σε όλη τη χώρα.

ΠΗΓΗ

ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΙΣΟΤΗΤΑΣ,ΑΦΘΟΝΙΑΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ....ΔΙΑΒΑΣΕ ....ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ε.ΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ???..ΑΝ ΟΧΙ Ε.ΣΥ ΠΟΙΟΣ???

ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ.....


Ε.ΣΥ ΠΥΡΓΟΥ
ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 68 - ΤΚ 27131 ΠΥΡΓΟΣ
ΤΗΛ.2621400384
esypyrgouilias@gmail.com

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 www.kosmotheasi.com