Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Ο ΟΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ !!! ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ Η INTERBUS ΛΕΕΙ Ο ΟΑΣΘ !!

 

Όνειδος για τη χώρα η διοίκηση του ΟΑΣΘ (Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης), που τόλμησε να προσβάλει με το χειρότερο τρόπο ένα ολόκληρο λαό όπως ο Αρμενικός, που στέκεται σταθερά χωρίς παρεκκλίσεις στο πλευρό των Ελλήνων, με οποιοδήποτε κόστος εδώ και πολλές δεκαετίες.
Δυο καθηγητές που βρίσκονται στο τιμόνι του οργανισμού, ο Γιώργος Σπανός Διευθύνων Σύμβουλος και ο Γιώργος Σκορδάς Πρόεδρος, όχι μόνο αγνόησαν τη στενή φιλία και την κοινή πορεία των δύο αυτών λαών, αλλά ταυτόχρονα βεβήλωσαν τη μνήμη των χιλιάδων Αρμενίων που έπεσαν νεκροί στο πεδίο της μάχης, για την υπεράσπιση του Susi στο Αρτσάχ ή αλλιώς Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Χιλιάδες νέοι άνθρωποι έπεσαν μαχόμενοι για τα ιδανικά τους, από τα πυρά των εισβολέων Αζέρων που επιβουλεύθηκαν τα ιερά Αρμενικά χώματα και με τη βοήθεια των Τούρκων, κατάφεραν να τα καταλάβουν. Οι Αζέροι εισβολείς βάφτισαν προκλητικά την Αρμενική περιοχή Susi σε Susa και την χαρακτήρισαν Αζερική.
Ακριβώς ένα χρόνο από τη δραματική εξέλιξη του πολέμου, θέλησαν να προκαλέσουν τους Αρμένιους μέσα στην Ελλάδα, μιας και θεωρείται η μεγαλύτερη κοινότητα στη χώρα.
Βρήκαν διαθέσιμους τους δύο κυρίους, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και τους έδωσαν εντολή να διαφημίσουν τη λεία τους στα αστικά λεωφορεία της συμπρωτεύουσας, όχι για να έλξουν Έλληνες ή ξένους τουρίστες στην περιοχή του Ναγκόρνο Καρμπάχ, αλλά για να προκαλέσουν το Αρμενικό λόμπι στην Ελλάδα και να αποδείξουν ότι όλα στην εποχή που ζούμε έχουν την τιμή τους και εξαγοράζονται, όπως οι συνειδήσεις, ιδίως αν αυτές είναι ανύπαρκτες και τότε το τίμημα είναι ακόμα πιο χαμηλό.
Για μερικά Αζερικά πετροδόλαρα, δυο καθηγητές χτίζουν τη δική τους καριέρα στο πλευρό του δικτάτορα Αλίεφ.
Δεν μένει να πουν ναι ακόμα κι όταν θα θελήσει να διαφημίσει στη χώρα μας τα Βαρώσια ο Τούρκος πρόεδρος του ψευδοκράτους της κατεχόμενης Κύπρου Μουσταφά Ακιντζί, πετώντας τους στα μούτρα μερικές Τουρκικές λίρες.
Δεν πρέπει να νιώθει και πολύ περήφανος για την επιλογή του ο Υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμνλής.
Εάν νιώσει έστω και μια στάλα ντροπή για το γεγονός ότι κυκλοφορούν τα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης ντυμένα με τη διαφήμιση των Αζέρων προκαλώντας τους Αρμένιους δείχνοντας την αλλαγή ακόμα και του ονόματος της ιστορικής περιοχής από Susi σε Susa, τότε πρέπει να κατεβάσει σήμερα το βράδυ τις κατάπτυστες διαφημίσεις και να ξηλώσει από τη θέση τους αυτούς τους δύο τύπους.
Αλλιώς είναι κι αυτός ίδιος μ’ εκείνους και να περιμένει την αντίδραση του Αρμενικού λαού, αλλά και των Ελλήνων που βρίσκονται στο πλευρό τους.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΑΣΘ κ. Γιώργου Σκόρδα, στο αιχμηρό δημοσίευμά μου για την άθλια διαφήμιση των Αζέρων που απεικονίζει προκλητικά την αιματοβαμμένη πόλη Shushi να έχει αλλάξει όνομα και να την λανσάρουν οι Αζέροι ως τουριστικό προορισμό στους Έλληνες στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης και μάλιστα με την νέα της ονομασία Susa.

Ο καθηγητής κύριος Σκόρδας Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, αναγνωρίζει την αναστάτωση που προκάλεσε, όπως λέει, το συγκεκριμένο γεγονός σε ολόκληρη την Αρμενική κοινότητα, που βρίσκεται στην Ελλάδα και έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει καμία ευθύνη ο οργανισμός για τις διαφημίσεις στα λεωφορεία, αλλά η εταιρεία που έχει αναλάβει κατ’ αποκλειστικότητα το έργο, που είναι η INTERBUS του Κοπελούζου.
Ολόκληρη η απάντηση του κ. Σκόρδα έχει ως εξής:
Αγαπητέ κ. Τσακιτζιάν,
Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω ότι ο διαφημιστικός χώρος στο εξωτερικό των λεωφορείων του ΟΑΣΘ έχει παραχωρηθεί με σύμβαση από το 2015 και για 10 χρόνια στην εταιρία INTERBUS. Συνεπώς, η διοίκηση του ΟΑΣΘ δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το θέμα.
Έλαβα γνώση από το άρθρο σας για την συγκεκριμένη διαφήμιση και ήδη έχω δώσει εντολή να αφαιρεθεί από το λεωφορείο.
Ειλικρινά λυπούμαι για την προκληθείσα κατάσταση, εν αγνοία του ΟΑΣΘ.
καθηγ. Γεώργιος Σκόδρας
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΟΑΣΘ
Το ερώτημα προς τον ΟΑΣΘ είναι, πώς είναι δυνατόν να μην ενημερώνεται ο οργανισμός για το τι θα διαφημίσει το επόμενο διάστημα; Δεν έχει το δικαίωμα της ένστασης; Τότε πώς θα κατεβάσει όπως λέει ο πρόεδρος τη συγκεκριμένη διαφήμιση;
Από την άλλη, η INTERBUS όπως είδαμε έχει αναλάβει για τα επόμενα 10 χρόνια τις διαφημίσεις σε λεωφορεία, τραμ, μετρό και 17 αεροδρόμια της χώρας, μαζί με το Ελευθέριος Βενιζέλος. Αυτή εταιρεία λοιπόν που έβαλε αυτή την αισχρή διαφήμιση στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, αύριο θα πληρωθεί για να βάλει και στα διεθνή αεροδρόμια της χώρας μας την ίδια ή παρόμοια διαφήμιση;
Ποιός ελέγχει και εγκρίνει το περιεχόμενο των διαφημίσεων ή μήπως είναι όλα ανεξέλεγκτα αρκεί να πέφτουν οι παράδες;
Στο βωμό του κέρδους θυσιάζονται αρχές, αξίες, ηθική και συμμαχίες της χώρας αρκεί να αναπτύσσονται οι ιδιώτες επενδυτές, με κάθε εθνικό κόστος;
Ποιοί βρίσκονται πίσω από τη συγκεκριμένη εταιρεία INTERBUS, ας μας απαντήσει ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών κύριος Κώστας Καραμανλής.
Το θέμα θα έχει συνέχεια.
ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΙΣΟΤΗΤΑΣ,ΑΦΘΟΝΙΑΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ....ΔΙΑΒΑΣΕ ....ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ε.ΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ???..ΑΝ ΟΧΙ Ε.ΣΥ ΠΟΙΟΣ???

ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ.....


Ε.ΣΥ ΠΥΡΓΟΥ
ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 68 - ΤΚ 27131 ΠΥΡΓΟΣ
ΤΗΛ.2621400384
esypyrgouilias@gmail.com

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 www.kosmotheasi.com