Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

ΒΟΘΡΟΣ… Σοκ Στα Δικαστήρια Με Τον Ανώτερο Δικαστή Που Ενεπλάκη Σε Υπόθεση Χρήσης Κοκαΐνης Με Νεαρούς…

 


Υψηλόβαθμος εν ενεργεία δικαστικός κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης

Τυχαίος σωματικός έλεγχος οδήγησε αστυνομικούς σε έναν δικαστικό ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, υψηλόβαθμος εν ενεργεία δικαστικός κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης μετά από καταγγελία τριών νεαρών.

Ο δικαστικός, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα των νοτίων προαστίων όπου και οι πληροφορίες λένε ότι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα ξημερώματα εντοπίστηκαν τρία νεαρά άτομα να κινούνται ύποπτα κοντά στην πολυκατοικία του δικαστικού.

Περίοικοι ειδοποίησαν την ομάδα ΔΙΑΣ και όταν τα άτομα ελέγχθηκαν και πάνω τους βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης είπαν ότι τους τα έδωσε ο δικαστικός.

Ο ίδιος όταν κατέβηκε κάτω και τον ρώτησαν οι αστυνομικοί αν τους γνωρίζει αποκρίθηκε θετικά. Δικαστικός και νεαροί οδηγήθηκαν στο τμήμα, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε ένα μπουκαλάκι που είχε υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για το πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά, τον ρόλο του δικαστικού, αλλά και των υπόλοιπων εμπλεκομένων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του δικαστικού που εντοπίστηκε από την Αστυνομία αφού είχε προηγηθεί ο έλεγχος νεαρών από άνδρες της ΔΙΑΣ σε άτομα που θεωρήθηκαν ύποπτα έξω από πολυκατοικία στα νότια προάστια.

Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο εντόπισαν στην κατοχή των δύο ατόμων κοκαΐνη, ενώ όταν τους ρώτησαν από πού τα προμηθεύτηκαν, εκείνοι απάντησαν ότι τα πήραν από ένοικο της πολυκατοικίας στην οποίο βρίσκονταν μπροστά.

Έρευνα στο σπίτι του δικαστικού

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα από τους αστυνομικούς σε σπίτι όπου διέμενε ο δικαστικός και εκεί βρέθηκαν υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας σε ένα μπουκάλι.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και ερευνούν το πώς βρέθηκαν τα ναρκωτικά, τον ρόλο του δικαστικού, αλλά και των υπόλοιπων εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανώτερος δικαστής φέρεται να αντιμετωπίζει την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, αλλά για προσωπική χρήση.


ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΙΣΟΤΗΤΑΣ,ΑΦΘΟΝΙΑΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ....ΔΙΑΒΑΣΕ ....ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ε.ΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ???..ΑΝ ΟΧΙ Ε.ΣΥ ΠΟΙΟΣ???

ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ.....


Ε.ΣΥ ΠΥΡΓΟΥ
ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 68 - ΤΚ 27131 ΠΥΡΓΟΣ
ΤΗΛ.2621400384
esypyrgouilias@gmail.com

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 www.kosmotheasi.com