Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

ΠΥΡΓΟΣ: Σταμάτησαν τα έργα στην Κεντρική Πλατεία και το Επαρχείο; Ερωτήματα στην Δημοτική Αρχή.

 





Περίπου ένα μήνα έχουν σταματήσει τα έργα της ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας Πύργου και του Επαρχείου.

Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι ο Δήμος Πύργου με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020”.

Ένα έργο που μελετήθηκε και εντάχθηκε για χρηματοδότηση από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή Γαβρίλη Λιατσή και η παρούσα Δημοτική Αρχή του Τάκη Αντωνακόπουλου το υλοποιεί.

Το έργο ξεκίνησε με πολλές “τυμπανοκρουσίες” και στο πλαίσιο του σλόγκαν «Σε εργοτάξιο μετατρέπεται ο Δήμος Πύργου».

Διαβάστε σχετικές δηλώσεις του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αργυρόπουλου (από το δικό του Facebook) “Θέλω να τονίσω ότι οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και η συνεργασία μας με την ανάδοχο εταιρεία είναι άριστη. Μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες, προβλέπουμε ότι θα έχει ολοκληρωθεί αυτό το σπουδαίο έργο, που όπως έχουμε πει θα αλλάξει την εικόνα του Επαρχείου και της πλατείας”.

Δυστυχώς όμως το έργο σταμάτησε.Σύμφωνα με πληροφορίες του www.Iliaoikonomia.gr  οι πιθανές αιτίες είναι:

  1. Καθυστέρηση πληρωμής του εργολάβου. Μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καθόλου χρήματα ούτε ακόμα και την προκαταβολή για το έργο. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κάποια κινητικότητα πληρωμής του.

  2. Η μεγάλη έκπτωση του εργολάβου για το έργο, που σε συνδυασμός με τις τεράστιες αυξήσεις, λόγω πολέμου στην Ουκρανία, των υλικών κατασκευής (σίδηρο, τσιμέντο, κλπ) πιθανόν καθιστούν την εργολαβία ασύμφορη για τον εργολάβο.

Σε περίπτωση διάλυσης της εργολαβίας ο εκτιμώμενος χρόνος για νέο ανάδοχο του έργου και επανεκκίνηση του έργου εκτιμάται από τους ειδικούς σε 12 έως 20 μήνες!

Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος θα πρέπει να ενημερώσουν τους Δημότες του Πύργου:

  1. Οδηγείται σε διάλυση η παρούσα εργολαβία για την ανάπλαση του Επαρχείου και της κεντρικής πλατείας και ποιες είναι οι αιτίες;

  2. Πότε χρονικά υπολογίζετε ότι μπορεί να ξαναρχίσουν τα έργα με τον παρόντα εργολάβο ή με νέο εργολάβο;

  3. Πότε θα ολοκληρωθεί το έργο;

  4. Πότε θα φύγουν οι τσίγκοι, τα δικτυωτά και τα μπάζα από την πλατεία και το Επαρχείο;

  5. Για πόσα χρόνια ακόμα στις Εθνικές γιορτές, 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου δεν θα γίνεται στέψη του Ηρώου του Άγνωστου Στρατιώτη, λόγω τσίγκων και μπάζων;

  6. Γιατί μέχρι σήμερα δεν ενημερώσατε τους Δημότες για αυτό το “φιάσκο”, εσείς οι λάτρεις του καθημερινού Facebook και των πρωτοσέλιδων των τοπικών εφημερίδων;

  7. ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
  8. ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.

    ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΙΣΟΤΗΤΑΣ,ΑΦΘΟΝΙΑΣ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ....ΔΙΑΒΑΣΕ ....ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Ε.ΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

    ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ???..ΑΝ ΟΧΙ Ε.ΣΥ ΠΟΙΟΣ???

    ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ.....



    ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ. 

    ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 
    ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 

    www.kosmotheasi.com

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


    LINKS ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ:

    Α) ΙΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: https://www.aitherikigrafi.gr/oath-of-health
    Β) ΟΡΚΟΙ - ΝΟΜΟΙ: https://www.aitherikigrafi.gr/oath-laws
    Γ) ΙΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/sacred-oath-warrior-polemistis