Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

“Χορτάριασε” το έργο της παράκαμψης Αγ. Ιωάννη Πύργου; – Βουβάθηκαν Περιφέρεια και Δήμος Πύργου

 


Το ταλαιπωρημένο έργο «Κατασκευή οδού Λαστέικα-Παράκαμψη Αγίου Ιωάννη-Κατάκολο» προϋπολογισμού 11.904.000 ευρώ, μήκους 3.305 μέτρων, που πάνω από μία δεκαετία ήταν να ξεκινήσει και συνεχώς αναβαλλόταν η κατασκευή του, ξεκίνησε πριν λίγες βδομάδες να κατασκευάζεται.

Η έναρξη εργασιών έγινε με πολλές φωτογραφήσεις, βαρύγδουπες δηλώσεις και πολλά μπράβο.Περιφερειάρχης, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχος, τοπικοί Φορείς κλπ, παρόντες στην έναρξη εργασιών για να πάρουν “κομμάτι της δόξας”

Σήμερα περνώντας κάποιος από τον δρόμο Πύργου – Κατακόλου και την άλλη πλευρά της Εθνικής Οδού Πύργου – Πατρών διαπιστώνει ότι δεν δουλεύουν μηχανήματα και εργατοτεχνίτες του έργου και τα χώματα που έχουν μεταφερθεί εκεί χορτάριασαν και φύτρωσαν καλαμιές στην κυριολεξία.

Τι συμβαίνει κανείς δεν ξέρει.

Βουβάθηκαν οι λαλίστατοι στα εγκαίνια παράγοντες κι ουδεμία πληροφορία για το έργο έχουν δώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα…

Ο Δήμος Πύργου, που το έργο αφενός εκτελείται εντός των ορίων του Δήμου και αφετέρου είναι μεγάλης σημασίας έργο για τους τουρίστες των κρουαζεροπλοίων, έχει ασχοληθεί με το θέμα της μη εκτέλεσης του έργου;Οι πληροφορίες θέλουν το έργο να έχει σταματήσει λόγω προβλήματος τόσο λόγω ασύμφορου του έργου από τις μεγάλες ανατιμήσεις των υλικών όσο και στην άμεση χρηματοδότηση!

Μήπως κάποιος αρμόδιος θα πρέπει να ενημερώσει για την πορεία του έργου;;;

ΠΗΓΗ:ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΙΣΟΤΗΤΑΣ,ΑΦΘΟΝΙΑΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ....ΔΙΑΒΑΣΕ ....ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ε.ΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ???..ΑΝ ΟΧΙ Ε.ΣΥ ΠΟΙΟΣ???

ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ.....



ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ. 

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 
ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 

www.kosmotheasi.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


LINKS ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ:

Α) ΙΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΥΓΕΙΑΣ: https://www.aitherikigrafi.gr/oath-of-health
Β) ΟΡΚΟΙ - ΝΟΜΟΙ: https://www.aitherikigrafi.gr/oath-laws
Γ) ΙΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/sacred-oath-warrior-polemistis